Bingo på nätet

Att spela Bingo på internet har blivit otroligt populärt de senaste åren. Bingo online är roligt och lätt att lära sig. Det är enkelt och bekvämt att kunna spela när du vill direkt i datorn, utan att ens behöva lämna soffan.
Många av Bingo hallarna på internet erbjuder generösa bonusar till nya kunder. På den här sidan listar vi dom bästa bingo bonusarna från de bästa och säkraste Bingo sidorna. Alla Bingo sidorna som rekommenderas här tillhör stora seriösa spelbolag med gott rykte hos spelarna.
Vanliga typer av Bingo Bonus är gratisbonus; pengar du få för att registrera ett konto utan krav på insättning, och insättningsbonus; pengar du får när du gör din första insättning till bingosidan. Genom att få en bra bingo bonus får du möjlighet att prova en ny bingohall utan att behöva riskera några pengar. Det gör också att dina insatta pengar räcker betydligt längre, vilket givetvis ökar dina chanser att vinna en storvinst.

Så fungerar en Bingo Bonus

Förutom de tidigare nämnda bingo bonus typerna erbjuder många bingo hallar på internet flera andra sorters bonusar.
I samband med kampanjer får du ibland, förutom kontantbonus, även en present typ tidningsprenumeration eller CD-skiva.
Reload Bonus innebär att du får en bonus på fler insättningar än din första. En reload bonus kan vara på 50% till 100% av din insättning och gälla för alla framtida insättningar, under en begränsad period eller för en bestämd veckodag.
De flesta bingo siter har dessutom en “Värva en vän Bonus” som innebär att du får en bonus för varje spelare du värvar. Betsson Bingo erbjuder 100 kr bonus för varje spelare som du värvar. Värvar du tre spelare får du dessutom en MP3 spelare värd 700 kr.
Du kan också ofta hitta tävlingar och liknande där priserna betalas ut i form av bonusar.

Omsättningskrav

Innan man kan ta ut en bingo bonus måste det så kallade omsättningskravet uppfyllas. Dessutom måste man i vissa fall omsätta sina insatta pengar innan bonusen kan användas till att spela med. Betssons insättningsbonus fungerar t.ex. så här:
För att man ska få in bonusen på sitt konto måste man omsätta (köpa bingobrickor för) sin insättning en gång inom 31 dagar. Man måste sedan spela för bonusbeloppet minst 10 gånger gånger innan uttag eller överflytt till annan produkt inom Betsson kan göras.
Det kan vara vettigt att läsa igenom bingo sitens bonusvillkor innan du gör en insättning.

Säkerhet och Insättningar

Samtliga rekommenderade bingo siter håller en hög säkerhet när det gäller transaktioner, spel och personuppgifter. Spel företagen använder den senaste tekniken för att säkerställa att du alltid spelar i en säker miljö. Du kan också lita på att din personliga information inte kommer ut till andra parter.
Insättningar av pengar till en bingo site är säkert och enkelt. Det finns ett flertal insättningsmetoder man kan använda. Du kan använda kredit- och bankkort, e-plånböcker såsom Neteller, ClickandBuy och Moneybookers och bankinbetalningar.

Olika Bingospel

Det finns många olika bingo varianter. Betsson Bingo har t.ex. 42 olika bingospel med insatser från 50öre per bricka. De olika typerna av bingo man erbjuder är 75 bollars variantbingo, 75 bollars mönsterbingo, 75 bollars klassiskbingo, 75 bollars special-klassiskbingo med 5 rader, 90 bollars bingo. Du kan enkelt lära dig reglerna för de olika spelen på respektive bingo sites hemsida.

Ansvarsfullt spelande

Online Bingo kan, som andra spel om pengar, vara beroendeframkallande och få dig att förlora omdöme och pengar du inte har råd att förlora. Seriösa spelföretag som dom ovan rekommenderade bingo siterna kan hjälpa dig om du känner att du håller på att tappa greppet om ditt spelande. Klicka på ”Ansvarsfullt spelande” eller motsvarande på spelsitens webbsida. Där kan du läsa om hur du kan få hjälp att kontrollera ditt spelande. På dom flesta spel siterna kan du t.ex. i förväg fastställa en maxgräns för hur mycket pengar du kan sätta in. När maximal insättning för perioden är gjord så har du inga möjligheter att sätta in mera pengar vilket gör att du inte kan förlora mera än du har råd med.

Leave a Reply